1 Mart 2013 Cuma

GRİDEN LACİVERTE ( BATTAL BOY ) FASHION


 Soyle bir hesapladim,neredeyse hayatimin yarisini diyetle gecirsem de, kah lise yillarinda 70'e varip, kah otuzlu yaslara merdiven dayadigim yillarda 49'u goren;dengesiz kilo alip verislerden  DNA kodlari bozulup adeta GDO'lu patatese donen su zavalli bedenim yaklasik 3 yildir  ruhumun calkantilarina cevap veremez durumda..
  
 Unlu bir Ayse gibi ( Happily Ever Ayse :) )neredeyse sene asiri dogurdugumdan, sozgeciremedigim hormonlarimin esiriyim..

Hal boyle olunca da,hamile kal-dogur-kilo vereme-yine hamile kal-yine dogur-yine  kilo vereme  kosturmacasinda,yerimizde de adam gibi oturmayip evi de oradan oraya tasidigimizdan, uzuun yillardir kolilerle hic acilmadan oradan oraya savrulan  36 beden esyalarima sesleniyorum:

BENDEN UMIDI KESIN ARTIK!!! :(      SIZIN HIC SUCUNUZ YOK, BUTUN SUC BENDE!!!


Kutularda can cekisen canim kiyafetlerim:

Skinny jeanlerim,zarif bluzlarim,ince belli sigar eteklerim,kalem pantolonlarim,hatta onlari birakin, giydigimde orami burami potlettiginden -degen gozleri bozma ihitimalinden oturu-orada bulunan rahat mi rahat penye elbiselerim...


Ve tabii,kah hamile,kah dogurmaya muktedir,kah lohusa sisi ayaklarimi artik tasiyamayan caanim ayakkabilarim:

Hos babetlerim,naif sandaletlerim,cok uzulerek soyluyorum yeni alip da giyemedigim flexi spor ayakkabilarim ..

Sizlerden ayri bilseniz su zavalli ruhum nasil bir azap icinde..Aklima geldiginizde kalbim aciyor..Turlu renk ve stil farkliliklariniza inat nasil da duz bir domestik cizgide varlligimi surdururken-anlayana-depresif sinyaller gondermekteyim..


Veremedigim her gramin fersah fersah fazlasi bir aci ki sormayin gitsin, sizi o kolilerin icinde her hayal ettigimde, saplanan su yuregime...

Yerinizi hic bir sey dolduramadi- dolduramaz!

Yine de nasil olduysa bir yolunu bulup o kolilere girmemeyi basarmis, carsiya pazara,dost meclisine,ormana, yuruyuse  giydigim siyahi, penyesi guzel boru paca esnek pantolonum,senelerdir hem zayif hem sisman her halime uyum saglamis siyah penye elbisem,ve elbette siz: 3 yazdir giki cikmadan ayaklarimin altinda surundugunuz yetmezmis gibi bir de onlari zayif gosterme cabasi icinde,corapsiz giydigimde vurmak soyle dursun yokmus gibi hissettigim,ne var ki artik KARE SEKLINDE :) goze gorunen puda rengi babetlerim (vallahi opesim var )

Sizlere de tesekkuru bir borc bilirim...


Lakin,

Bana sittin sene olmus gibi gelse de,2012 Eylul unden beri giydigim,hangi malzemeden yapilmissa artik,her havaya (ruzgara,yagmura,serine,kara, tipiye) uyan, sirtimdan cikaramadigim ama bir taraftan da aslinda Jye ait oldugundan mahcup dolastigim, emanet; bildigin maskulen gri lacivert XL yagmurluk, sana sesleniyorum:


ARTIK CIK HAYATIMDAN, SENI GORMEK ISTEMIYORUM YAHU, YETER!!!








7 yorum:

  1. :)) Çok hoşsun yaa !! bayıldım bu yazına çok güzel ifade etmişsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkurler nilaynis..

      ve...maalesef hersey dogru...

      gulsem mi, aglasam mi...

      :)

      Sil
  2. Pufffffff Neslihancım benim de uzun zamandır hissettiklerimi o kadar iyi anlatmışsın ki çok fena oldum bildiğin gibi değil :( Hamile kalmadan önce de kiloluydum şimdi daha da kiloluyum uzun süredir üstüme başıma doğru düzgün hiçbir şey almıyorum var olanlar hep salaş bol kazaklar. Taytlara, skinny jeanlere bakıp iç geçiriyorum ben ne zaman zayıflayacağım bööüüüü :(

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben pazartesileri ve bahari bekliycem...

      :)))))

      Sil
  4. Neslihancım o kolilerin içindekilere kavuşucan canım benim az sabııır:))bende hala eski kiloma inemediim:((kii üst üste doğurmadığım halde..acı ama ğerçek biz yaşlanıyoruz ve metobolizmamız sürekli işten kaytarıyooo:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o yuzden kolileri tutuyorum ama.....bilemiorummm...

      :))))))

      Sil