16 Mart 2013 Cumartesi

SEVGİLİ ŞİNEYILL


4 Mart 2013"

Bu sabah birkac sabahtir oldugu gibi, errrrkenden kalkilip Leyla nin "masal soyle" serzenisleriyle uzatilan minik ve aksam ateslendigi icin hala sicacik eli tutuldu odasina giden yolda...Amac "Allie" yi bulup asil ona masal soyletmek...:)))

Gectigimiz haftalarda kuzen evine yaptigimiz ziyertte incelikleri uzere Leyla ya armagan edilen kocaman sevimli pelus yilancigin eve gelince bir kukla oldugunu anlamamizla, Leyla nin" Anne ben $ineyilla ( snail bkz.  salyangozun ta kendisi )uyurum, ben $ineyilla gezerim turunden oyuncagi memnuniyetle kabullenis, bagira basi$ cumleleri;daha once anaokullarinda kullandigim sevimli kuklam "Bay cokbilmis"  ile cook okuma vakitleri gecirdiklerinden hemen el kol dolu hikaye kitaplariyla cikagelip " $okaaami$in mami"yalvarislarina birakti yerini...kuzeeen naptin bize kuzeenn ? :)))

Saka bir yana biz de okuma rutnlerinin  bu sevimli kuklayla senlenmesinden gayet memnunuz..saat basi "sokaami$in???" demedigi surece..:))

Derken, benim bir taraftan " guzelim o  snail degil galiba bir snake ne dersin ?"yaklasimlarima heyecanla evet dese  de bir sure daha $ineyil olarak cagirilan, etrafta aranan sevimli arkadas, bu kez isim bulma onerime halasinin isminde bizzat  karar kilmasiyla " ALLIE" olarak listelerde yer aliyor....


   



2 yorum:

  1. Leylosummmm benim, teyzesi yesin onu:)) sevmis mi yilanini hahaha ;) valla kukla oldugunu ben de bilmiyordum. Kukla ve oyuncak konusturmalardan ben de cok yoruldum anliyorum seni kuzencim ama cook egleniyorlar dimi?Sizi seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne sevmekk :)) insan daha uyanir uyanmaz gunaydin bile demeden "Allie neeeedeymis anneee?" diye sorarmi her sabah.. :) ben de cok alistim artik, elim kolum icinde olmayince bosluga dusuyorum... :))))

      Sil